Vanavond op TV / 24 april

RDJ134 24 april 2010 om 17:37 uur

Voor de film liefhebbers die het niet erg vinden dat de zenders in hun films knippen en je reclame blokken door je strot duwen is er vanavond meer dan genoeg te kijken. Eigenwereld's film tip voor vanavond is Fargo.

1: Om 19:50 (op Veronica) neemt Christopher Walken ons met Balls of Fury (2007) mee naar in wereld van het illegale pingpong-circuit. En zsoals je in de trailer kan zien is dit uiteraard een komedie.



2: Mocht je geen zin hebben om te lachen, dan kan je om 20:00 afstemmen op RTL5 waarin een mega sterrencast van Samuel L. Jackson, Colin Farrell, Michelle Rodriguez en rapper LL Cool J in S.W.A.T. (2003) voor agentje spelen. De bedoeling was dat de film een opstapje zou worden van een TV serie die er nooit is gekomen.



3: Veronica zend om 21:35 Gone in Sixty Seconds (2000) uit, daarin zien we Nicolas Cage (toen nog zonder pruiken fetish) met een uirgebreide sterrencast zijn best doen om zoveel mogelijk auto's te stelen.



4: In 2006 bracht Micheal Mann (bekend van Heat en het matige Publice Enemies) Miami Vice naar het witte doek, in de hoofdrollen zien we Colin Farrell en Jamie Foxx op jacht naar drugsdealers. Het grote publiek liet deze film behoorlijk vallen, maar dat neemt niet weg dat deze zeer vermakelijk is. Miami Vice start om 22:10 op RTL 5.



5: Net 5 zend om 00:10 het geniale Fargo (1996) uit, daarin is te zien hoe een ontvoering door een stel domme criminelen totaal uit de hand loopt. De film is een mix van Drama, Thriller met een vleugje bizarre en vooral donkere humor.

Reageer