Vanavond op TV / 18 mei

RDJ134 19 mei 2010 om 18:21 uur

Deze woensdag is een goede dag voor de echte filmliefhebber en de mensen met een slechte smaak. Want we hebben vanavond op de buis: sci-fi, humor en pulp horror. Wat wil je nog meer?

1: 20:30 is op RTL7 het beste deel uit de Star Wars serie te zien, want The Empire Strikes Back (1980): hierin krijgen we voor het eerst de door Jim Henderson gecreëerde Yoda te zien. Deze was voor toen ongekend goed gedaan, zeker als je je realiseert dat dit nog in een pre-CGI tijdperk was.



2: Mocht je geen zin hebben om te kijken hoe volwassen mannen elkaar met hun lighsaber te lijf gaan, dan kan je om 20:30 beter op RTL4 afstemmen. Daar is de komedie Hitch (2005) met in de hoofdrollen de frisse prins Will Smith en de Koning van Queens Kevin James te zien. De laatstgenoemde heeft een date dokter nodig om zo de vrouw van zijn dromen voor zich te winnen. Iets wat ook met 5 euro aan Rohypnol had gekund.



3: Tot slot kan je om 23:00 op RTL7 kijken naar de pulp horror film Frankenfish (2004), waar een monsterlijke vis de moerassen van Louisiana onveilig maakt. Het is een mix van horror, sci-fi en dit alles met een knipoog.

Reageer