Vanavond op TV / 17 februari

RDJ134 17 februari 2010 om 13:38 uur

Vanavond voor de verandering eens geen luchtige romantische comedy's, maar gewoon een paar hele vette films. Dus we gaan snel van start:

1: Practical Magic met in hoofdrollen Sandra Bullock en Nicole Kidman, die twee zusjes spelen die heksen zijn. Wat ze niet weten is dat er een vloek op hun familie rust. Want alle mannen op wie ze verliefd worden gaan dood.Deze romantische comedy zal om 20:30 op NET 5 te zien zijn.



2: Om 20:30 op Nederland 3 een misdaad comedy van eigen bodem. Want de film Dennis P is losjes gebaseerd op een grote diamanten roof die een paar jaar geleden plaatst vond. Zoals je in de trailer hier onder kan zien een typisch Nederlandse film.



3: De film Babel laat zien hoe een tragisch ongeluk in Marokko invloed heeft op vier families. Het verhaal is meeslepend en indrukwekkend tegelijk, dit komt mede door het goede acteer werk van Brad Pitt en Cate Blanchett. Deze prachtige film is om 21:15 op Ket/Can (belgische tv) te zien.



4: Tot slot nog meer drama, want Tigerland met Collin Farrell neemt ons mee naar de verschikkingen van de Vietnam oorlog. Het is geen Full Metal Jacket, maar zeker wel een film die de dillema's van Amerikaanse soldaten tijdens dit conflict in beeld bengt.


Reageer