Vanavond op TV / 27 mei

Radical 27 mei 2010 om 17:44 uur

Mei is alweer bijna ten einde en dat betekent dat als ik het nog eens wilde zeggen, het nu wel een mooi moment is. Dus bij deze is het vandaag de zevenentwintigste dag van de meimaand filmmaand en vandaag vier films die het bekijken waard zullen zijn op de Nederlandse kijkbuis.

1: Onze vrolijke vriend de pruikenman trapt het bericht af en dan doel ik op Nicolas Cage die te zien is om 20.30 uur op RTL7 in de film Next (2007). Een film vol CGI-actie, maar dat moet ook wel om geloofwaardig weer te geven dat de door Cage gespeelde Cris Johnson twee minuten in zijn eigen toekomst kan kijken. Probleem is alleen dat de FBI zijn kennis wil gebruiken om een nucleaire aanval te verijdelen.



2: Op zendergenoot RTL8 begint eveneens om 20.30 uur een film, maar nu geen actiefilm maar de komedie One Fine Day (1996). Ook hier komen grote namen in voor, zoals George Clooney en Michelle Pfeiffer. Film zit vol met stereotype scènes die komen kijken bij een gescheiden stel met kinderen en als blijkt dat ze elkaar nodig hebben om hun baan niet te verliezen.



3: De enige reden dat The Sweetest Thing (2002) in onze lijst staat, is omdat RDJ134 zo gefixeerd is door boobies (en hieronder). De film is te zien op RTL5 vanaf 21.30 uur met onder andere Cameron Diaz in de hoofdrol. Het verhaal is erg zoetsappig wanneer ze Peter ontmoet op een feestje en hem uit het oog verliest op een gegeven moment.



4: Dan tot slot de film waar de meeste promotie van te vinden is in de commercials, namelijk Bruce Almighty (2003). De film begint later op de avond, om 22.10 uur, op zender Veronica. De film is op The Sweetest Thing na de mindere van de avond, omdat Jim Carrey teveel leunt op het trekken van gekke bekken en vertrouwt op de kracht van computergemaakte CGI-beelden.

Reageer