Vanavond op TV / 2 juni

Radical 2 juni 2010 om 17:30 uur

Zo, wat een weertje toch weer. RDJ134 zal het hier ongetwijfeld absoluut totaal mee oneens zijn, maar hey, wie is hij... Anyway, tijd om even kort door te wandelen wat er vanavond op de buis te zien zal zijn, vandaag op de woensdag drie films.

1: Te beginnen bij The Mothman Prophecies (2002), die vanaf 20.30 uur zal draaien op RTL8. Gaat hier om een redelijk goede thriller met de nodige fantasy en de naam is natuurlijk niet zomaar gekozen. De Mothman is namelijk een fenomeen in de onderzoekswereld waarin de onbekende levensvorm met spectaculaire eigenschappen centraal staat en dat is allemaal terug te zien in deze film.



2: Sinds de game Red Dead Redemption uit is, is het werkelijk een komen en gaan van westernfilms. Vandaag weer, namelijk vanaf 20.30 uur op RTL7 de film El Dorado (1966). Als American good guy is de beste cowboy ooit, John Wayne, te bewonderen in deze goed ontvangen western.



3: Tot slot dan nog diep in de avond vanaf 00.25 uur de film The Way of the Dragon (1972) op RTL7. Officieel gaat de film als Meng long guo jiang door het leven en dat betekent dat het ook een typische film uit Hongkong is. Leuk feitje is dat Bruce fucking Lee eindelijk eens de ass van Chuck Norris kickt en dat zie je niet vaak.

Reageer