Vanavond op TV / 3 juni

RDJ134 3 juni 2010 om 17:52 uur

Vanavond zijn er weer een aantal leuke films op de Nederlandse TV die de moeite waard zijn om te kijken. En onze tip gaat uit naar Ronin, omdat deze vol met vette actie en shoot-outs zit.

1: Om 20:30 uur begint op Veronica de film Ronin uit 1998, hierin zien we Robert De Niro met zijn team een overval plannen om een mysterieus koffertje in handen te krijgen. Alleen loopt alles niet zoals het hoort te gaan en hebben sommige mensen hun eigen agenda.



2: Vanaf 20:30 uur is op RTL7 de Amerikaanse film Rising Sun (1993) te zien met in de hoofdrollen Sean Connery en Wesley Snipes. Deze proberen een moord op te lossen binnen een groot Japans bedrijf. Grappig zijn de getoonde technieken die ondertussen al lang weer zijn achterhaalt.



3: RTL7 blijf na Rising Sun nog even in de Japanse vibe zitten met de B-movie The Hunted (1995) waarin Christopher Lambert getuige is van een moord die gepleegd wordt door ninja's. Daarna maakt deze bende jacht op de Highlander die hierdoor gedwongen wordt om zelf het zwaard op te pakken.

Reageer