Vanavond op TV / 1 juli

RDJ134 1 juli 2010 om 16:33 uur

Vandaag wederom drie films op de Nederlandse TV, en net als gisteren bestaat deze wederom uit twee hele vet boksfilms. Mocht je niet van dit soort films houden dan is er ook nog een vermakelijke horrorfilm te zien.

1: Om 20:15 is op Nederland 3 de zwaar indrukwekkende film Million Dollar Baby (2004) te zien, waarin je het verhaal van de vrouwelijke bokser Maggie Fitzgerald (gespeeld door Hilary Swank) die wordt getraind door een uitgebluste trainer die in haar zijn grote hoop ziet. De film is prachtig en zelfs ontroerend, het is dus ook niet zo heel raar dat deze film vier terechte Oscars heeft gekregen.



2: Om 22:20 zendt Veronica de zeer vermakelijke horrorfilm The Ruins (2008) uit, waarin we zien hoe een groepje toeristen een eeuwenoud kwaad verstoren in een Mexicaanse ruïne. Zoals je al in de trailer kan zien heeft deze film een hele lekkere vibe.



3: 22:40 is de tijd dat Nederland 3 de film Girlfight (2000) uitzendt, daarin zie we het verhaal van Michelle Rodriguez, die net als in het echte leven een probleemgeval is en zich van de bodem naar de top vecht. Boksende chicks en nog eens een leuk verhaal, dus zeker de moeite waard om te kijken.

Reageer