Vanavond op TV / 4 juli

RDJ134 4 juli 2010 om 16:25 uur

Vandaag vieren de Amerikanen The 4th of july aka onafhankelijkheids dag, dus haakt de Nederlandse TV hier mooi op in. Onze film tip voor vandaag is dan ook Independence Day waarin we kunnen zien dat een Mac Book in 1996 al kon netwerken met buitenaardse technologie.

1: De avond begint om 20:00 op RTL 7 gelijk met de SEMI documentaire Bowling for Columbine (2002) waarin Michael Moore ons wil doen geloven dat je gelijk een wapen mee krijgt als je een bankrekening opent, de reden waarom ik dit aan haal is omdat er in Amerika de Brady Bill is een wet waardoor je niet gelijk meer een vuurwapen kan aanschaffen en mee naar huis nemen. En zo zitten er wel meer onwaarheden in deze SEMI documentaire.



2: Wie niet voorgelogen wil worden met nep documentaires kan om 20:00 afstemmen op RTL 4 voor het heerlijke sci-fi actie spektakel Independence Day (1996) waarin buitenaardse wezens onze blauwe planeet aanvallen, en de frisse prins Will Smith deze aliens vol in het gezicht slaat. Humor, actie en zeker voor toen der tijd heerlijke special effecten.



3: De frisse prins is vanavond behoorlijk jiggy met de aliens, want om 22:40 is hij te zien in de komische sci-fi film Men in Black (1997_ die hem toen ook nog een leuke top 40 hit opleverde. Wederom actie, en vooral voor CGI spektakel.

Reageer