Vanavond op TV / 12 juli

RDJ134 12 juli 2010 om 16:30 uur

Op The day after de WK kunnen we weinig doen dan een beetje achter de PC of de TV hangen, en voor wie kiest voor het laatste kan een aantal leuk films bekijken. Waarvan verre uit End of Days onze favoriet is.

1: RTL7 begint de avond met de oldskool wraak film The Principal uit 1987, daarin zien we James Belushi en Louis Gossett Jr op hun eigen manier orde scheppen op een school die vol met gangmembers zit die dagelijks leerlingen en leraren het leven zuur maken.



2: Wie geen zin heeft in een cheesy jaren 80 film, kan om 20:30 afstemmen om SBS want daar laat Harrison Ford als Amerikaanse president zien dat hij heel goed zijn mannetje tegen terrorist Gary Oldman kan staan die zijn vliegtuig Air Force One (1997) heeft over genomen.



3: Tot slot is er om 22:40 op RTL 7 de film End of Days uit 1999 te zien, daarin zien we dat de duivel naar de aarde is gekomen om het millennium op zijn eigen manier te verwelkomen. Alleen heeft hij geen rekening gehouden met Arnold Schwarzenegger die een agent met zelfmoord neigingen speelt. Deze film speelde lekker in op de grote angst die het nieuwe millennium zou brengen, End of Days heeft actie, horror en een comic achtige vibe en daarom is deze dan ook de film tip voor vandaag.

Reageer