Vanavond op TV / 19 juli

RDJ134 19 juli 2010 om 16:23 uur

Deze benauwde maandag begint helaas erg matig kwa films, maar voor de mensen die hun films niet al te serieus nemen zijn er de twee onderstaande films te bekijken. De film tip voor vanavond is dan ook het bijna hilarische Firewall uit 2006

1: Om 20:30 begint op SBS de vast onbedoeld grappige film Firewall (2005), waarin Harrison Ford al computer beveiliging expert zijn kunstje mag opvoeren. Het verhaal is dat van een b-movie en alle 1337 H4x0r en hippe techno praat is gewoon lachwekkend te noemen, en het moraal van het verhaal is dat een Ipod gewoon de ultieme hackers tool is. Leuk detail is dat Mary Lynn Rajskub een kleine bij rol heeft, en de fans van 24 kennen haar beter van haar rol als computer expert Chloe O'Brian.



2: Om The Karate Kid remake met de zoon van Will 'getting jiggy' Smith onder de aandacht te brengen, zend RTL 7 de laatste dagen de originele serie uit. Nu kon je vorige week al de eerste twee delen met Daniel San bewonderen, en vandaag kan j het derde deel (1989) zien om 22:15. Waarin Daniel door zijn oude vijanden wordt uitgespeeld tegen leraar Mr. Miyagi.

Reageer