Vanavond op TV / 22 juli

RDJ134 22 juli 2010 om 16:38 uur

Ook deze donderdag is er verdomd weinig aan noemenswaardige films op de Nederlandse TV te zien. Maar toch heb ik er nog twee voor je kunnen opduiken, en daarvan is de overbodige remake van House of Wax de filmtip van deze dag.

1: RTL 7 heeft er vandaag zin in want vanaf 20:30 tot 01:50 kan je kijken naar het sandalen actie drama Empire over wat er gebeurde nadat Julius Caesar was vermoord. Helaas kon ik geen trailer er van vinden, maar aangezien we nog steeds op een Spartacus Blood and Sand vibe zitten en Romeinen de shit zijn is dit zeker de moeite waard om te kijken.

2: Om 22:20 zend Veronica de horror film House of Wax (2005) uit, daarin zien we hoe een groepje vrienden met auto pech stranden in the middle of no where. Daar is een heel raar wassenbeelden museum waarvan de beelden gemaakt zijn van dode mensen. Dit is een remake van de gelijknamige klassieker uit 1953, en deze was toch een stuk beter. Als publiek trekker zat in deze nieuwe versie Paris Hilton die best een lekkere ass heeft, of moet ik zeggen had??

Reageer