Teaser Breaking Bad Marathon 15 februari in Pathé! trailer

RDJ134 3 februari 2014 om 17:56 uur

Breaking Bad is gruwelijk vet, en popculture dankzij memorable momenten en quotes als I am the one who's Knocking, Uncle Haaaaaaaaaank en Where is my money BITCH!!. Daarnaast extreem goed doordacht. Nu komt deze hele serie uit op DVD en Blu-ray en om dat te vieren kan je op 15 februari in enkele Pathé bioscopen de laatste acht afleveringen op het witte doek zien. Om je hier aan herinneren is er nu de onderstaande trailer verschenen. Dus checken en kaartjes kopen BITCH!!






Om te vieren dat Sony Pictures Home Entertainment Benelux het laatste seizoen van de internationaal gelauwerde en verslavende hitserie Breaking Bad uitbrengt op DVD en Blu-rayâ„¢, vindt er in samenwerking met Nederlands grootste bioscoopketen Pathé, op 15 februari 2014 een unieke Breaking Bad Marathon plaats in vier plaatsen binnen Nederland.


Ontknoping Breaking Bad in de bioscoop

Op zaterdag 15 februari 2014 kunnen alle fans de ultieme Breaking Bad ervaring beleven. De allerlaatste 8 afleveringen van de met 6 Emmy® Awards en 2 Golden Globe® Awards bekroonde TV-serie zullen die dag op het witte doek vertoond worden. Voor het eerst op groot scherm, zes dagen vóór de officiële DVD release en nog niet te zien op TV. Breaking Bad Marathon locaties zijn; het Tuschinski Theater in Amsterdam, Pathé Schouwburgplein in Rotterdam, Pathé Buitenhof in Den Haag en Pathé Einhoven. De ultieme Breaking Bad ervaring kost € 20,00 per persoon, inclusief koffie of thee bij de entree en popcorn of frisdrank naar keuze tijdens de break. Klik hier voor rechtstreekse kaartverkoop.



Breaking Bad Marathon Programma
10:00 deuren van het theater open

10:30 start 1ste 4 afleveringen

13:30 pauze

14:15 start laatste 4 afleveringen

17:30 einde

Reageer