Vanavond op TV / 10 februari

RDJ134 10 februari 2010 om 18:33 uur

Deze koude kille woensdag avond heeft een aantal zeer goede films in de aanbieding, dus tijd om deze allemaal even op een rij te zetten:

1: Cool Runnings met in de hoofdrol de helaas te vroeg overleden John Candy. De film vertelt het verhaal van het Jamaicaanse bobsleeteam dat meedeed aan de Olympische Winterspelen van 1988. Uiteraard word dit op een luchtige manier gebracht en zit vol met humor en zelfspot. De film is om 20:30 op SBS 6 te zien.



2: Vanavond zijn er maar liefst twee films met Clint Eastwood op de Nederlandse TV te vinden, want vanaf 20:30 kan je op Ketnet/Canvas genieten van de met Oscars overladen Million Dollar Baby. In deze film kan je de op- en ondergang van de vrouwelijke bokser Maggie Fitzgerald (gespeeld door Hilary Swank) die onder leiding van de uitgebluste trainer Frankie Dunn (Clint Eastwood) haar road to riches beleeft.



3: A Fistful of Dollars uit 1964 met in de hoofdrol Clint Eastwood neemt ons mee naar het wilde westen waar de man zonder naam terecht komt in een een stadje waar twee families elkaar naar het leven staan. Deze spaghetti western van de legendarische Sergio Leone moet je gewoon gezien hebben, anyway, deze film zonder sex op een berg begint om 23:15 op RTL 7.

Reageer