Vanavond op TV / 18 augustus

RDJ134 18 augustus 2010 om 15:57 uur

Het is woensdag en dat betekend dat de week doormidden is en we bijna het weekeinde gaan vieren, maar voor het zover is kunnen we vanavond eerst nog naar een tweetal redelijk films kijken. De tip voor vandaag is The League of Extraordinary Gentlemen gewoon omdat die film vreselijk fout is.

1: 20:30 start op RTL 7 de zeer foute film The League of Extraordinary Gentlemen uit 2003, deze sci-fi fantasy film had de start van een hele serie moeten worden. Maar ging in de bioscopen genadeloos onderuit. Deze film zal me altijd bij blijven omdat ik op de terug weg van de bioscoop uit Belgie zo misselijk was dat ik de auto van Jungle Jack (Gamert.nl) letterlijk helemaal onder kotste, en dan bedoel ik echt de hele binnen en buiten kant. Damn those where the days.



2: Wie geen zin heeft in de bovenstaande fantasy film kan om 20:30 beter afstemmen op RTL 5 voor de romantische feel good film Chocolate uit 2000. Daarin zien we hoe een moeder en dochter een saai dorpje weer nieuw leven in blazen door er chocolade te verkopen. Zeer leuke film die ook nog eens heel goed in beeld word gebracht.


Reageer