Vanavond op TV/2 juni

RDJ134 2 juni 2014 om 17:00 uur

Een nieuwe week en deze begint zeer saai met enkel twee films die het waard zijn om te bekijken. Beiden zijn nice en vol met actie, maar Get Carter is dan ook mijn film tip voor vandaag.

1: Onderbroeken rapper Marky Mark is een diverse acteur met wie ik een soort van haat liefde relatie hebt. De ene keer laat hij zien dat hij een verdomd goed acteur is en vervolgens weet hij een klote rol te kiezen en zie je hem denken: fook it ik krijg me geld toch wel betaalt. Contraband uit 2012 is vanavond om 20:30 op Veronica te zien, en daar probeer hij het leven van zijn zwager te redden door vals geld te gaan smokkelen. De film is zeer sterk en zeker te weten de moeite waard om te kijken.





2: In 2000 schitterde HGH gebruiker Sylvester Stallone in Get Carter, een misdadiger die terug komt naar zijn oude stad voor de begrafenis van zijn broer. Deze zou om zijn gekomen met een auto ongeluk die geen ongeluk was en gaat Carter op strafexpeditie om zijn broer te wreken. Deze film is een remake op de Engelse versie uit 1971 die zich afspeelde in de onderwereld van Londen en Michael Cain die iedereen nu als de butler van Batman kent, de hoofdrol in had.



Reageer