Vanavond op TV/10 juni

RDJ134 10 juni 2014 om 17:00 uur

Voor een dinsdag avond is de agenda behoorlijk gevuld en hebben we zelfs harde keuzes moeten maken om een redelijke lijst over te houden. Onze films tip voor vanavond zijn Lethal Weapon films, waar van ironisch genoeg het eerste deel ontbreekt....

1: Om 20:30 begint op Veronica Lethal Weapon 2 uit 1989 en dit is een cop buddie film zoals in dat tijdperk veelvuldig te zien waren. Mel Gibson (toen nog niet batshit insane) en Danny Glover die too old for this shit is, hebben de opdracht om boekhouder Leo Getz (Joe Pesci) te beschermen tegen over zijn oude criminele vrienden, alleen hebben deze vergaande macht en volgen de actie scènes elkaar rap op.





2: RTL 7 is nog druk bezig met het volledig uitzenden van de James Bond films, en kunnen de fans om 20:30 afstemmen voor The World Is Not Enough uit 1999. Waar in James Bond het weer op neemt tegen een super villain die uit is om de wereld te bedreigen. Dus... James Bond.





3: Tom Cruise heeft het altijd mee gehad met zijn films, want deze veelzijdige acteur is een soort van koning Midas bij wie alles in goud veranderd. Cocktail uit 1988 was een mega grote hit met een simpel verhaal: Jonge arrogante gast wordt de meest hotte barman in New York en wordt verliefd op een mooi meisje. Dus om 22:25 kan je met je chick op Net 5 afstemmen.





4: Om 22:45 kan je op Veronica Lethal Weapon 3 uit 1992 zien. Deze film is eigenlijk de minst leuke van de franchise, omdat deze zich zelf totaal niet meer serieus neemt. Zo was de eerste film vrij donker, de tweede meer komedie en dit deel.... tja dat mag je zelf gaan bekijken want: i am getting to old for this shit.





5: Tot slot van de avond kan je om 23:16 op RTL 7 Sum of all Fears uit 2002 zien, die gebaseerd is op een boek van Tom Clancy. Yep, die Tom Clancy wiens naam aan elke Ubisoft titel geplakt is. In deze flick kan je zien hoe Jack Ryan probeert te voorkomen dat terroristen een nucleair wapen Amerika in gesmokkeld en gebruiken. Zeer sterke film met top acteurs. Alleen een EMP zou alle elektronica vernietigen en dat is wat niet gebeurd in de film.. /geek mode off.



Reageer