Vanavond op TV/12 juni

RDJ134 12 juni 2014 om 17:00 uur

Het is bijna weekeinde en kan je vanavond nog even snel genieten van een aantal hele coole films. Waar van ik je blindelings The Deer Hunter aan raad, want deze films moet je toch wel zeker één keer in je leven gezien moet hebben. Zo niet dan gaan we rond een tafel zitten en Russische roulette spelen terwijl er iemand TU MOA!! staat te schreeuwen.

1: RTL 8 kickt om 20:30 de avond af met Along Came a Spider een actie thriller waar in een congres lid zijn dochter wordt ontvoerd en de Amerikaanse geheime dienst (toen nog zonder PRISM) er alles aan doet om haar te vinden. Zeer spannende en intense film met een prima cast.





2: Ook om 20:30 begint er op RTL 7 de uit 1978 stammende Escape from Alcatraz, waar in we kunnen zien hoe Clint Eastwood zijn ontsnapping plant uit de legendarische gevangenis die tot toen der tijd als waterdicht werd beschouwd en de ergste van de ergste criminelen als inwoners had. Er goed film die een prachtige film poster had.





3: Tot slot de film tip van vandaag, The Deer Hunter uit 1978. Deze verteld het verhaal van een groep vrienden die samen zijn opgegroeid in een arbeiders dorpje, samen jagen en samen naar Vietnam gaan om te vechten voor hun land, waarna hun vriendschap nooit meer hetzelfde zal zijn. Dit is serieus een film die je één keer in je leven gezien moet hebben, het verhaal is prachtig, en de acteurs zijn niet alleen allemaal wereldberoemd, maar weten ook geloofwaardige karakters neer te zetten.




3:

Reageer