Nieuws over de aankomende Xbox One bundels

RDJ134 12 augustus 2014 om 17:07 uur

Microsoft is goed aan het knallen op de GamesCom, en kondigde daar ook nog even een aantal nieuwe Xbox One Bundels aan. Opvallend is dat de Call of Duty: Advanced Warfare een 1tb HDD krijgt en de console ook in het wit zal verschijnen. Maar daar over meer in het onderstaande persbericht.


Zojuist heeft Microsoft een persconferentie gegeven op Gamescom 2014, Europa's grootste video games expo. Tijdens de persconferentie toonde Microsoft een groot aantal (exclusieve) games voor Xbox One console die nog dit jaar beschikbaar komen waaronder "Call of Duty: Advanced Warfare", "Sunset Overdrive", " FIFA 15 " en "Quantum Break". Ook werd aangekondigd dat Rise of the Tomb Raider van Crystal Dynamics in het najaar van 2015 exclusief naar Xbox zal komen. De Xbox One console is vanaf 5 september beschikbaar in Nederland.

Hier vind je een korte samenvatting van de drie nieuwe bundels die tijdens de persconferentie zijn aangekondigd, meer informatie over de persconferentie vind je hier: news.xbox.com/media

·Xbox One Limited Edition "Call of Duty: Advanced Warfare" bundel lanceert 3 november voor € 499,99 CAP bij geselecteerde retailers, met een 1 TB harde schijf, custom console, controller en Limited Edition exoskeleton, plus een digitale kopie van de "Call of Duty: Advanced Warfare 'Day Zero Edition.

·De Xbox One Special Edition "Sunset Overdrive" bundel, met een strakke witte console en draadloze controller, een digitale kopie van de game en de speciale Day One Edition in-game items - alles voor €399,99 CAP en beschikbaar vanaf 28 oktober, vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order.

·Een exclusieve "FIFA15" bundel voor de fans in Europa werd ook aangekondigd, waaronder een Xbox One-console, de Xbox One Controller, 14 dagen Xbox live Gold, HDMI-kabel, Chat Headset, een digitale token voor "FIFA 15" en een Ultimate Team Legends Gold Pack , beschikbaar voor pre-order vandaag, lanceert vanaf 25 september voor €399,99 CAP zolang de voorraad strekt. Ultimate Team Legends is alleen beschikbaar op de Xbox en de Legends Gold Pack biedt een verhoogde kans op het vinden van een zeer zeldzame legendarische speler voor je Ultimate Team. Een Xbox 360-console bundel inclusief "FIFA 15" zal ook in Europa beschikbaar zijn vanaf 25 september zolang de voorraad strekt.


Reageer