Frozen Fever volgend jaar in de bioscopen

RDJ134 3 september 2014 om 20:32 uur

Frozen was voor Disney één van de meest succesvolle films ooit, wat ook zeer dan terecht was, omdat het gewoon heel erg leuk was. Een vervolg zal nog wel even duren, maar volgend jaar komt de hele cast weer samen in een short die de titel Frozen Fever heeft gekregen. Hoe en wat, kan je lezen in het onderstaande persbericht dat ik vandaag in de inbox tegenkwam.


Walt Disney verwelkomt Anna, Elsa, Kristoff en natuurlijk de enige echte Olaf terug op het grote doek in de nieuwe korte animatiefilm "Frozen Fever".

De animatiefilm is geregisseerd door Jennifer Lee en Chris Buck en geproduceerd door Del Vecho. Niet alleen is "Frozen Fever" het eerste project dat het Oscar® winnende team van Disney's "Frozen" bij elkaar brengt, de film introduceert ook een geheel nieuw lied gemaakt door Robert Lopez en Kirsten Anderson-Lopez.

Op 2 september werd er op het ABC Television Network een Frozen special uitgezonden genaamd "The Story of Frozen: Making an Animated Classic" waarin de aankondiging plaatsvond. Ook was er een scene te zien van Walt Disney Animation Studios' nieuwe actie komedie, "Big Hero 6," en een korte preview van het aankomende seizoen van de ABC serie "Once Upon A Time".

In "Frozen Fever" zijn Elsa en Kristoff ervan overtuigd, het beste verjaardagsfeest ooit te organiseren voor Anna, maar brengen de ijzige krachten van Elsa het feest in gevaar...

"Frozen Fever" zal in het voorjaar van 2015 in première gaan.

Reageer