Data van Tokyo Game Show 2010 bekend

Radical 1 maart 2010 om 14:39 uur

Elk jaar vinden er diverse grote evenementen plaats. Voor Amerika is dat de E3, voor Europa de Gamescom en voor Azië de Tokyo Game Show. Van laatstgenoemde heeft de organisatie vandaag data bekendgemaakt.

Voor Azië is de Tokyo Game Show altijd weer een evenement om naar uit te kijken. Voor ons Europeanen is de beurs wat minder interessant, omdat er voornamelijk typische Japanse games worden getoond die of hier niet uitkomen of waarvoor maar een kleine groep interesse heeft. Dit neemt niet weg dat er geen interessante dingen te zien zullen zijn natuurlijk, want ook games die gewoon hier uitkomen en veel fans hebben, worden daar getoond.

De 2010-editie van de TGS zal starten op donderdag 16 september en doorgaan tot zondag 19 september. Gezien het vorige jaar zullen hoogstwaarschijnlijk de donderdag en vrijdag voor het bedrijfsleven zijn en het weekend ook voor bezoekers. Japan Today heeft verder nog laten weten dat de hal van vorig jaar weer gebruikt zal worden, oftewel de Makuhari Messe in Chiba.

Reageer