Vanavond op TV / 3 september

RDJ134 3 september 2010 om 16:11 uur

Eindelijk is het weekeinde of te wel lekker stappen of thuis blijven en een aantal hele brute films checken. Vooral een film tip voor vandaag kiezen is heel erg moeilijk, maar uit eindelijk is het toch X-Men (2001) geworden. Omdat deze gewoon weg beter is dan de gemiddelde comic verfilming en fookin' Wolverine word perfect gespeelt door Hugh Jackman, die vorige jaar nog menig één veraste met X-Men Origins: Wolverine.

1: 20:30 is op Veronica een andere Marvel superhelden film te zien, namelijk Iron Man uit 2008. Daar in zien we de comeback van Robert Downey Jr (Die in de pers vaak RDJ word genoemd) als narcistische en alcohol verslaafde wapen ontwikkelaar Tony Stark, de film was verassend goed en kreeg begin dit jaar nog een vervolg. Helaas was de videogame behoorlijk slecht en verkocht deze voor geen meter.



2: Om precies 23:00 begint er op één de film The Hand That Rocks the Cradle (1992) waarin de toen best redelijk lekkere Rebecca De Mornay genadeloos wraak neemt op een familie die in haar ogen de schuldige is voor de zelfmoord van haar man. Daarbij intimideert ze ook nog de Ghostbuster Ernie Hudson.



3: In 2000 kwam de eerste X-Men film naar het witte doek, en tot in tegenstelling van andere comic films was deze zeer te pruimen en mede door Hugh Jackman als Wolverine een zeer groot succes. De serie kreeg hier na nog twee vervolgen en een spinn off. Dus om 23:00 kan je als je zin hebt op RTL 5 deze topper zien.



4: Tot slot kan je om 23:50 op SBS kijken naar de sci-fi film Species (1995) uit, hier in krijg de mensheid vanuit de ruimte instructies om menselijk DNA aan te passen. Daar komt een zeer lekkere chick (toenmalig model Natasha Henstridge) uit voort, die ontsnapt en aan het moorden slaat. Want ze wilt zich voortplanten, en dat is een behoorlijk slecht idee.

Reageer