Official Destiny EV-30 Tumbler Sparrow Trailer

RDJ134 20 november 2014 om 10:30 uur

Op 9 december aanstaande zal Destiny een nieuwe uitbreiding krijgen om de spelers die zich nu vervelen weer goed bezig te houden. Wie deze DLC voor 15 januari 2015 koopt krijgt als beloning een EV-30 Tumbler Sparrow die sneller is, het mogelijk maakt trucs te toen en er bad ass uit ziet. Hoewel ik er graag neon onder had gezien, maar dat terzijde. Maar goed, hier is het persbericht en de bij behorende video.


Guardians die de Destiny Expansion Pass of Destiny Expansion I: The Dark Below voor 15 januari 2015 aanschaffen of verzilveren ontvangen de EV-30 Tumbler Sparrow. Met deze Sparrow kunnen bestuurders sneller rijden, op de vlucht slaan en een reeks mid-air trucs uitvoeren.

Guardians die de Destiny Expansion Pass al hebben aangeschaft of van plan zijn de pas aan te schaffen zullen de EV-30 Tumbler Sparrow van de in-game Postmaster ontvangen zodra ze de pas hebben verzilverd.

Guardians die de Destiny Expansion I: The Dark Below al hebben aangeschaft of willen aanschaffen ontvangen de EV-30 Tumbler Sparrow van de in-game Postmaster op 9 december 2014.




Reageer