Bezzerwizzer nu verkrijgbaar

RDJ134 27 november 2014 om 10:05 uur

In een digitale wereld zou je bijna vergeten dat je ook nog analoog kan multiplayeren in je huis met vrienden en familie die ook echt aanwezig zijn. Daar is het bordspel Bezzerwizzer perfect voor, want daarmee kan je trivia testen op alle genres en vlakken. Maar daar meer over in het onderstaande persbericht.



Bezzerwizzer is het #1 trivia spel in Scandinavië en Duitsland en is sinds de introductie in 2006 maar liefst 4 keer uitgeroepen tot 'Spel van het jaar'. Bovendien is het spel in Scandinavië inmiddels uitgegroeid tot het populairste bordspel van dit moment.

Bij Bezzerwizzer is kennis macht. Net op het moment dat jouw betweterige tegenstanders op het punt staan om het spel te winnen, kun jij ze een vraag toespelen die ze niet kunnen beantwoorden. Dit is jouw kans om te laten zien dat jij de echte Bezzerwizzer bent die het juiste antwoord wel weet. Wacht niet, zoals bij veel andere triviagames, tot je aan de beurt bent, maar maak het je tegenstanders moeilijker door het beantwoorden van hun vragen waardoor jij punten kunt scoren. Of steel de favoriete categorieën van je tegenstanders en dwing ze zo om meer uitdagende vragen te beantwoorden. Maar pas op: vergeet niet dat zij hetzelfde kunnen doen!

Adviesverkoopprijs €59,99

Anders dan andere triviagames:

4000 vragen ipv 1000-2000 bij andere trivia spellen
Vragen in maar liefst 20 categorieën
50% van de vragen gaat specifiek over Nederland
Constante interactie: plaag je medespelers door vragen te stelen en categorieën te wisselen
Scandinavisch design en hoge kwaliteit


Reageer