Game Mania opent de weg naar Southern Island

RDJ134 28 november 2014 om 15:32 uur

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit in mijn leven één Pokémon game heb gespeeld, maar dat houd niet in dat ik het onderstaande persbericht zou overslaan. Want fans van de X and Y versie kunnen nu via een Eon Ticket (en ik heb geen idee waar ik over schrijf nu) het Southern Island bezoeken. Alleen moet je er wel voor naar een GameMania winkel die het ondersteund. Maar daar meer over in het onderstaande bericht.


- Game Mania en Nintendo geven Pokémonfans de kans om een
exclusieve extra te downloaden voor de 2DS / 3DS spellen Pokémon Alpha Sapphire en Pokémon Omega Ruby. In elf Game Mania vestigingen in België en Nederland kan je via Eon Tickets het eiland 'Southern Island' bezoeken. Het Eon Ticket is de enige manier om het speciale eiland binnen te raken in het spel. Op 'Southern Island' kan je de legendarische Pokémon Latias (voor Omega Ruby) of Latios voor Alpha Sapphire) vangen.

Vanaf 6 december kunnen fans terecht in de deelnemende Game Mania winkels zelf het EON Ticket voor het spel ontvangen. Die fans kunnen het EON Ticket, dat toegang geeft tot het eiland, dan zelf verspreiden onder andere fans.

De Game Mania vestigingen die deelnemen zijn:

- Game Mania Groningen, Oude Ebbingestraat 58
- Game Mania Rotterdam, Oude Binnenweg 102A
- Game Mania Maastricht, Wycker Brugstraat 11b
- Game Mania Breda, Ridderstraat 25
- Game Mania Amsterdam, Nieuwendijk 94
- Game Mania Utrecht, Hoog Catharijne
- In België kun je in Merksem, Gent, Genk, Leuven en Brugge terecht voor je ticket naar Southern
Island.
Tot en met dinsdag 6 januari 2015 kun je in alle Game Mania vestigingen ook terecht om Special Miis te downloaden voor Nintendo 2DS en 3DS. Special Miis zijn gebaseerd op bekende personages uit videogames of belangrijke Nintendo medewerkers en zijn te herkennen aan de gouden broek.

Game Mania deelt Special Miis van ontwikkelaars van Pokémon: Ohmori en Masuda. Masuda was de Director voor de Pokémon X en Y videospellen. Ohmori werkte als game- en mapdesigner voor de Pokémon videospellen vanaf Ruby & Sapphire.

Reageer