Vanavond op TV / 8 september

RDJ134 8 september 2010 om 16:15 uur

Het is woensdag en is het nog even doorbijten voor het weekeinde is, maar om dit wat makkelijker te maken zijn er vandaag twee hele vette films op TV. Onze tip is Desperado uit 1995, de reden hier voor is omdat ik in de bioscoop een instant boner van Salma Hayek kreeg. En omdat het een fookin' vette film is met hele brute dialogen en actie scènes.

1: 20:30 begint op RTL 7 de film Bulletproof Monk (2003) waarin Stiffler, ik bedoel Seann William Scott onbedoeld de bewaker van de Tibetaanse 'Scroll'. Die de geheimen van het universum bevat, uiteraard zitten de nazi's daar sinds de jaren 40 al achteraan. Zitten een aantal hele leuke scènes in. Dus mocht je niks te doen hebben, dan is dit zeker een aanraden.



2: In 1995 maakte Robert Rodriguez Desperado, het vervolg op zijn low budget debuut film El Mariachi (1992). Deze keer in de hoofdrollen Antonio Banderas als El Mariachi en als eye catcher de toen zeer lekkere Salma Hayek. De film is een aan één schakeling van actie en dikke onliners, wat niet zo heel gek is aangezien Quentin Tarantino niet alleen een rolletje heeft maar ook bij het project betrokken was. Heerlijk over de top actie film met een redelijk grote sterren cast.

Reageer