Vanavond op TV / 2 maart

RDJ134 2 maart 2010 om 15:42 uur

Vanavond is een goede avond voor filmliefhebbers die reclame voor zoete koek slikken, want er zijn maar liefst vier films die je eigenlijk een keer gezien moet hebben. Dus we gaan maar snel van start.

1: Om 20:30 zal op Veronica de film Swordfish (2001) te zien zijn. Deze film heeft niet alleen een grote sterrencast, maar ook een openingsscène die behoort tot de klassiekers. Zoals ik al zei een grote sterrencast, met John Travolta, een toen nog onbekende Hugh Jackman en Halle Berry die zelfs haar tieten (als Veronica de ongecensureerde versie uitzend) in de film toont.



2: Mocht je geen zin in hacker nonsens en CGI actie hebben dan kan je om 20:33 op RTL 7 inschakelen voor de comedydrama Life (1999) met Eddie Murphy en Martin Lawrence. Aan de hand van flashbacks krijgen we te zien hoe twee mannen die onschuldig vast hebben gezeten hun 65 jaar in de gevangenis hebben doorgebracht.



3: Om 22:40 is op RTL 7 Steve Martin als de legendarische Sgt. Bilko te zien, een militair die het niet zo nauw met de regels neemt. Tegenover hem staat niemand minder dan comedy zwaargewicht Dan Aykroyd, de film is bij vlagen hilarisch en laat zien dat beide acteurs ooit wel grappig konden zijn.



4: Na drama, actie en comedy is er om 23:00 op Veronica de sci-fi thriller Sphere (1998) te zien, daarin kan je zien hoe een team van wetenschappers een ruimteschip dat al driehonderd jaar onderwater ligt gaat onderzoeken. Ook deze film heeft een behoorlijke sterrencast van Samuel L. Jackson, Sharon Stone en Dustin Hoffman.

Reageer