Vanavond op TV / 23 september

RDJ134 23 september 2010 om 16:13 uur

Het is bijna weekeinde en dat is ook goed te merken want vanavond is er verdomd weinig op de Nederlandse TV te zien. Dus adviseren we je om vanaf 20:30 af te stemmen op RTL 7 voor twee Jackie Chan films, altijd leuke actie en humor.

1: 20:30 is op RTL 7 de film New Police Story (2004) met Jackie Chan te zien in de rol van Chan Kwok-Wing wiens hele team vermoord word door de gangster Evil Joe (ik verzin het niet) heet. Maar uiteraard komt hij terug en zal zijn wraak nemen, zoals altijd zitten er in deze Jackie Chan weer hele vette stunt en vooral veel humor.



2: Wie op RTL 7 blijft hangen kan om 23:00 door kijken naar de tweede Jackie Chan film Thunderbolt (1995). Hier in moet hij tegen een super crimineel racen om zo zijn ontvoerde zusje te kunnen redden. Het verhaal is zoals altijd prak maar de actie en de humor weer erg lekker.



3: Tot slot is er om 23:25 op Nederland 3 de film Wilde Mossles uit 2000 te zien, deze verteld het verhaal van een groepje vrienden die in een saai en conservatief vissersdorp wonen. Om de sleur van het dagelijks hebben ze een behoorlijk wilde manier van stoom afblazen en willen ze uiteraard weg uit het dorp. Zo aan de trailer te zien kan het nog wel eens een hele coole film zijn.

Reageer