Draadloze Xbox one Turtle Beach Ear Force Stealth 420X nu verkrijgbaar

RDJ134 22 juli 2015 om 18:31 uur

Al sinds jaar en dag brengt Turtle Beach hoge kwaliteit (stereo en surround) headsets uit voor de gamers, die uiteraard ook een vrij hoog prijskaartje hebben. Een veel gehoorde klacht was dat er te veel draden nodig waren om alles aan te sluiten. Maar sinds kort is dit verleden tijd en is het een USB stick in de console en headset op je hoofd en gamen maar. Vanaf vandaag is de Turtle Beach Ear Force Stealth 420X exclusief voor de Xbox One verkrijgbaar voor de prijs van 249. Wat vrij hoog is voor een stereo headset, maar daar krijg je natuurlijk wel een stukje degelijke hardware voor terug.



· 100% volledig draadloos - Geen draden. Nergens. Geniet van kristalheldere game- en chataudio met de nieuwste intelligente kanaalwisseltechnologie voor interferentievrij draadloos gamen.

· Eenvoudige configuratie - Eén eenvoudig te configureren USB-verbinding met de Xbox One, en de draadloze-gamedromen van elke speler worden gerealiseerd.

· GEEN GESCHREEUW! - Mic Monitoring laat spelers hun eigen stem in de headset horen om schreeuwen te voorkomen.

· Volumeregeling game en chat - Dankzij de onafhankelijke bediening voor game- en chataudio kunnen spelers de mix naar wens afstemmen.

· Licht en comfortabel headsetdesign - Een nieuw over-ear headsetdesign met subtiele, geperforeerde kunstleren oorkussens biedt superieur comfort en een verbeterde basrespons.

· Microfooncontrole - De gevoelige en instelbare microfoon pikt spraakaudio duidelijk op. Verwijder de microfoon om op je mobiel/tablet te gamen, muziek te beluisteren of films te kijken.

· 15 uur werkende oplaadbare accu - Met de ingebouwde oplaadbare accu kun je maximaal 15 uur draadloos gamen.

· Audiopresets en spraakprompts - Vier Turtle Beach-audiopresets en hoorbare spraakprompts uit de headset vertellen gamers welke instelling ze hebben geselecteerd.


Reageer