Vanavond op TV / 7 oktober

RDJ134 7 oktober 2010 om 16:13 uur

Het is bijna weekeinde, en voor het zo ver is kan je vanavond nog even chill kijken naar vier hele vette films. Hier van is Die Hard (1988) de film tip van vandaag, wat jammer is dat dat dit eigenlijk wel de ultieme kerst film is. De helaas te vroeg uitgezonden, maar goed dat mag de pret niet drukken.

1: Om 20:30 kickt NET 5 deze film avond af met de komedie What Happens in Vegas (2008) . Daarin zien we hoe Ashton Kutcher en Cameron Diaz in een dronken bui met elkaar trouwen in Las Vegas, uiteraard willen de twee zo snel mogelijk scheiden. Maar dan wint Ashton drie miljoen dollar en wil Cameron uiteraard de helft hier van. Beiden komen samen te wonen en maken elkaars leven zuur. Zeer leuke film die heel goed te pruimen is.



2: Wie geen zin heeft in een romantisch komedie, maar in keiharde actie. Kan om 20:30 beter overschakelen naar RTL 7 voor de klassieker Die Hard uit 1988. Hier in zien we hoe Bruce Willis in zijn eentje een groep terroristen te lijf gaat met alles wat hij voor handen heeft. Heerlijke jaren tachtig film vol met oneliners en explosies. De film kreeg nog drie vervolgen waarvan Die Hard 4.0 een extreem diepte punt was.



3: Veronica zend om 20:30 de sci-fi film The Core (2003) uit, hier in stopt de aarde met draaien en gaat een mix van misfits op een zelfmoord missie naar de kern van de aard om deze met een explosie weer aan de praat te krijgen. Heerlijke pulp film die je zeker niet serieus moet nemen.



4: En om deze donderdag avond af te sluiten is er om 23:05 op RTL 7 het redelijke Sudden Death uit 1995. Hier in zien we eigenlijk de pauper versie van Die Hard in een ijshockey stadium met in de hoofdrol Jean Claude van Damme. Ondanks alle negatieve kritiek op deze film (om maar te zwijgen over de kartonnen toeschouwers) is het best vermakelijk.

Reageer