Vanavond op TV / 21 oktober

RDJ134 21 oktober 2010 om 16:13 uur

Nu het bijna weekeinde is, is er eindelijk ook wat meer variatie aan films op de Nederlandse TV te zien. Want je hebt vandaag keuze uit drie films, en daar van is het zwaar onderschatte Silent Hill (2006) de tip voor vandaag.

1: 20:30 is op Veronica The Haunted Mansion (2003) met Eddie 'i am the fuck you man' Murphy te zien, hier in word hij betrokken bij een eeuwen oude vloek waarbij een geest het op zijn vrouw heeft voorzien. Het is een leuke komedie waar van ook een attractie is in de Amerikaanse Disney pret parken.



2: In 2000 schitterde Sandra Bullock samen met Aragorn in het drama 28 Days, waarin ze na het verpesten van haar zusters huwelijk word opgenomen in een afkick kliniek voor haar drugs en alcohol problemen. Deze film is zeer sterk en laat zien dat Bullock ook zeer geschikt is voor serieuze rollen.



3: Vaak zijn videogame verfilming rond uit bagger (soms zo slecht dat ze cult worden zoals Super Mario Bros of Mortal Kombat), maar Silent Hill uit 2006 was zeer vet en vooral redelijk trouw aan het originele verhaal. Mocht je deze zeer bizarre film nog niet gezien hebben, dan moet je hem zeker om 22:10 op Veronica kijken.

Reageer