Vanavond op TV / 27 oktober

RDJ134 27 oktober 2010 om 16:16 uur

Deze woensdag zijn er maar liefst drie films die het noemen waard zijn, want de afgelopen dagen was het nogal prak met het aanbod. Maar goed vanavond is er een hele vette film te zien, die ook gelijk de film tip voor vandaag is. Want Bram Stoker's Dracula uit 1992 is echt visueel prachtig om te zien.

1: 20:30 is op RTL 5 het zeer flauwe en toch zeer grappige The Love Guru (2008) te zien, daarin speelt Mike Meyers een indiaanse Guru (vandaar de titel) met de naam Pitka die Amerika wilt veroveren met zijn liefdes adviezen. Naast Meyers zien we ook nog een shitload aan cameos van bekende acteurs en artiesten als Jessica Alba, Jessica Simpson, Ben Kingsley en Kanye West.



2: 20:30 zend RTL 7 Star Wars: Episode II - Attack of the Clones uit 2002 uit, de film was de betere van de drie 'nieuwe'films. Hier in zien we dat Jango Fett de originele blauwdruk is van het kloon leger aka Storm Troopers. Dus voor de paar mensen die de film nog niet gezien hebben is dit zeker een must see.



3: Tot slot kan je om 23:10 op RTL 7 het prachtige Bram Stoker's Dracula (1992) zien, en voor de verandering is de film nu eens zeer trouw aan het boek gebleven. Sterker Francis Ford Coppola wilde de oude films zo trouw mogelijk blijven, en gebruikte hier voor oude special effects technieken. Het geheel ziet er adem benemend uit, dus voor de echte horror fans een verplichte must see.

Reageer