Rainbow Six Siege Black Ice nu beschikbaar voor de season pass houders

RDJ134 3 februari 2016 om 01:53 uur

Gisteren verscheen voor Tom Clancy's Rainbow Six: Siege de eerste DLC met de titel Black Ice en is nu exclusief voor de season pass houder beschikbaar. Maar geen nood als je deze niet hebt, want over een week kan de grote massa deze gewoon GRATIS!! downloaden voor systeem naar keuze. Ik heb deze nieuwe content vanavond enkele uren zitten spelen en moet je eerlijk zeggen de nieuwe operators en hun uitrustingen zijn heel erg nice en de nieuwe map zeer uitdagend.


Als onderdeel van de voortdurende inzet om nieuwe content op regelmatige basis uit te laten komen voor Tom Clancy's Rainbow Six Siege, is de eerste van de vier contentupdates aangekondigd. Het Operation Black Ice contentpakket bestaat uit de nieuwe map 'Yacht', twee nieuwe operators van de elite Canadese special operations JTF 2 force, Frost en Buck, en nieuwe wapenskins. Ook kan men de Spectator Camera online op alle platformen in custom games gebruiken.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege post launch filosofie is om de community bij elkaar te houden door constant nieuwe, gratis gameplayelementen beschikbaar te stellen. Maps en modi zullen meteen gratis beschikbaar zijn voor iedereen. Nieuwe operators en de meeste wapenskins kunnen ontgrendeld worden met Renown of met R6 Credits.

Eigenaren van de Season Pass ontvangen de nieuwe JTF 2 operators direct. Spelers zonder de Season Pass kunnen deze vanaf 9 februari vrijspelen met Renown of R6 Credits.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege is momenteel wereldwijd verkrijgbaar voor de Xbox One, PlayStation®4 en Windows PC.

Voor meer informatie over Tom Clancy's Rainbow Six Siege, bezoek je rainbow6.com



Reageer