Vanavond op TV / 6 maart

RDJ134 6 maart 2010 om 16:15 uur

In tegenstelling tot gisteren zijn er vanavond wel een aantal hele vette films op de TV te zien. In totaal hebben we maar liefst drie film tips voor je klaar staan.

1: Om 20:00 kunnen we op RTL 5 gaan kijken hoe Rambo in het derde deel uit de serie in Afghanistan samen met de Taliban vecht tegen de Russische bezetter. Grappig hoe in 22 jaar dingen kunnen veranderen.



2: En wie niet genoeg van Sylvester Stallone kan krijgen moet na het zien van Rambo III gewoon blijven zitten, want om 22:00 begint Rambo uit 2008. Deze film was tegen alle verwachtingen is een behoorlijk succes, en dat is mede te danken aan de gore in de film. Sterker ik ben zo gek op de film dat ik de normale versie, DC en Blu-Ray SE origineel in me collectie hebt. Dus dikke aanrader!!



3: 22:10 is er op Veronica The Departed (2006) van Martin Scorsese te zien, helaas haalt deze film de diepgang van Goodfella's niet en is onderbroeken rapper Marky Mark eerder irritant dan een aanvulling. Maar goed voor diegene die deze film twee maanden geleden gemist heeft is hier een herkansing.

Reageer