Fallout 4 - Far Harbor Trailer

RDJ134 4 mei 2016 om 22:30 uur

Fallout 4 (Recenesie) is een dijk van een game die zeer geliefd is bij de pers en gamers. Zoals traditie is met deze franchise, krijgt deze titel veel DLC en zo zal er op 19 mei weer een heel nieuw stuk verhaal verschijnen en daar over kan je hier onder alles lezen en een trailer vinden.


Bethesda heeft zonet de officiële trailer van Fallout 4's derde add-on, Far Harbor, vrijgegeven die wereldwijd vanaf donderdag 19 mei zal beschikbaar zijn op Xbox One, PlayStation 4 en pc voor € 24,99.

In Far Harbor leidt een nieuwe zaak van Valentine's Detective Agency je naar de zoektocht naar een jonge vrouw en haar geheime kolonie synths. Reis van de kust van Maine naar het mysterieuze eiland Far Harbor waar hogere niveau's van radiatie een meer sombere wereld hebben gecreëerd. Begeef je tussen het alsmaar groeiende conflict tussen de synths, de Children of Atom en de lokale bevolking. Zal je rust kunnen brengen in Far Harbor, en tegen welke prijs?

Far Harbor kent de grootste oppervlakte die Bethesda Game Studios ooit heeft gecreëerd voor post-release content, gevuld met nieuwe faction quests, settlements, gevaarlijke wezens en dungeons. Word zelfs nog sterker met de nieuwe krachtige bepantsering en wapens.

Er zullen in 2016 nog meer add-ons worden vrijgegeven, waaronder tal van gratis updates zoals Mods die nu verkrijgbaar is op pc. Deze komt er later deze maand aan voor Xbox One-spelers en in juni voor PS4.




Reageer