Nederlandse Premièreverslag van Storks

RDJ134 26 september 2016 om 13:04 uur

Deze week gaat de CGI film Storks in de Nederlandse bioscopen draaien en dat betekend dat er in Amsterdam een rode loper evenement was waar een hoop bekende Nederlanders op af kwamen. Warner Bros heeft hier nu zelf een verslag van gemaakt en deze kan je hier onder bekijken.


STORKS (ooievaars) bezorgen baby's... of tenminste dat deden ze. Nu bezorgen ze pakketjes voor de wereldwijde internetgigant Cornerstore.com. Junior, de top bezorger onder de ooievaars, staat op het punt promotie te maken. Juist op dat moment wordt de Baby Fabriek per ongeluk geactiveerd. Een super schattig, maar volstrekt onwettig klein meisje is het gevolg. Junior is hiervoor verantwoordelijk samen met Tulip, de enige mens op Ooievaars Berg. Om te voorkomen dat zijn baas hierachter komt, haast Junior zich samen met Tulip om dit probleem pakketje -zijn eerste bezorgbaby- af te leveren.
Storks is een onthullend avontuur waarin meer dan één familie het ware geluk vindt en het bestaansrecht van de ooievaar weer tot leven wordt geroepen.



Reageer