Vanavond op TV / 9 maart

RDJ134 9 maart 2010 om 16:01 uur

Vanavond is een drukke avond met films op de Nederlandse TV, want maar liefst vier films zijn het kijken waard. Dus laten we snel van start gaan.

1: RTL 8 zend om 20:30 het semi biografische A beautiful mind (2001) uit, dit verteld het verhaal van de geniale en schizofreen wiskundige genie John Forbes Nash jr. Deze Ron Howard film deed het goed bij het publiek en bij de Oscars.



2:Wie niet op drama zit te wachten en zin heeft om een even lekker de lachspieren los te maken, kan om 20:30 afstemmen op RTL 7 waar de cop buddy film K-9 (1989) is te zien. Hierin word de hardliner cop James Belushi opgescheept met een nieuwe partner die..... een hond is. In de bij rollen zien we nog Ed O'Neill voorbij komen, en die kennen we allemaal als Al Bundy.



3:Om 22:15 zal Veronica de horror film Final Destination 2 (2003) vertonen, en daarin zien we hoe een groep mensen hun dood proberen te ontlopen. Maar als het je tijd is, is het je tijd. Vermakelijke film waar van pas geleden nog het vierde deel in de bioscopen was te zien.


4: Eind jaren 80 en begin 90 speelde actie held Sylvester Stallone in een aantal (hele slechte) komedies. En één hier van was Stop! Or My Mom Will Shoot, waar hij naast Golden show...girls actrice Estelle Getty grappig probeert te zijn. Want als je een stoere agent hebt en je moeder op een dag gezellig langs komt, zorgt dit natuurlijk voor een aantal hilarische scenes. Dit lach spektakel begint om 22:35 op RTL 7.

Reageer