Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Operation Red Crow

RDJ134 17 november 2016 om 00:00 uur

Wie vandaag zijn console of PC aanzet voor een potje Tom Clancy's Rainbow Six Siege (recensie) zal getrakteerd worden op een nieuwe update en nieuwe DLC die helemaal GRATIS!! ja GRATIS!! is. Om je alvast in de mood te krijgen is er gisteren de onderstaande trailer verschenen.


Operation Red Crow, de nieuwe, gratis update voor Tom Clancy's Rainbow Six Siege, is vanaf 17 november beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. De update bevat een nieuwe map, gloednieuwe gameplaymogelijkheden en twee nieuwe operators. Operation Red Crow is op 17 november beschikbaar, waarbij Season Pass-bezitters direct met de nieuwe operators kunnen spelen en alle overige spelers vanaf 24 november.


Operation Red Crow, de laatste add-on content voor het eerste seizoen van Tom Clancy's Rainbow Six Siege, bevat de nieuwe Skyscraper map, twee nieuwe operators van het Japanse Special Assault Team, Hibana en Echo, gloednieuwe wapenskins en nieuwe mogelijkheden.

De Elite sets, nieuwe series van aanpassingsvoorwerpen, zijn voor de eerste keer beschikbaar bij de release van Operation Red Crow. Elke set bevat een matchend uniform en hoofddeksels, een operator-kaart, een hanger, een operator-naam en een overwinningsanimatie. De eerste operators ontvangen de eer van Kapkan, Sledge en Thermite. Season Pass-bezitters hebben voordeel dankzij de zevendaagse exclusieve toegang tot de nieuwe operators. Alle andere spelers kunnen de operators na deze exclusieve periode met Roem of R6 Credits vrijspelen.


Het tweede jaar van de post-launch content is ook aangekondigd, met een vergelijkbare structuur als het eerste jaar. Deze gratis nieuwe content bevat grote updates, nieuwe operators, maps, modi, mogelijkheden en verbeteringen.

Nieuwe maps en modi gaan direct voor alle spelers gratis beschikbaar zijn. Nieuwe operators en de meeste wapenskins kunnen worden vrijgespeeld met Roem of R6 Credits. Het tweede jaar van content wordt in februari gelanceerd met de Six Invitational, een evenement wat zich richt op fans, inclusief Pro League wedstrijden en exclusieve gameplay. Binnenkort zal hier meer over aangekondigd worden. Houd het in de gaten, operators!

Tom Clancy's Rainbow Six Siege is wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.



Reageer