Vanavond op TV / 14 december

RDJ134 14 december 2010 om 16:12 uur

Vanavond zijn er 'maar' twee goede films op de Nederlandse TV te zien. Maar daarbij zit wel één van me favorieten films die er ooit is gemaakt, en je snap zelf wel na het zien waarom Snatch de grote tip voor vandaag is. Hoe het gefilmd is, de karakter en vooral de dialogen zijn briljant. Mocht je de film kennen, laat dan even in een reactie je favoriete quote zien.

1: Mochten Engelse misdaad films niet helemaal je ding zijn, dan kan je om 20:00 op Comedy Central kijken naar Zoolander (2001), één van de weinige film waarin Ben Stiller ook echt grappig is. Hij speelt een mannelijk model die voor het eerst in jaren buiten de prijzen valt, en om zijn teleurstelling te verwerken gaat hij terug naar zijn ouders. Alleen is zijn vader niet zo heel erg blij met het pad die zijn zoon gekozen heeft. Dus gaat hij weer terug om het beste en grootste model van New York te worden.



2: Om 20:30 is op RTL 7 het geniale Snatch uit 2000 te zien, deze film van Guy Ritchie neemt ons wederom mee in de grimmige onderwereld van Londen vol met prachtige karakters die prachtige dialogen er uit gooien. Waar het omdraait is een grote diamant en een onverstaanbare fookin Pikey (waarschijnlijk de beste rol ooit van Brat Pitt) die zichzelf en anderen ongewild in de problemen werkt. Check de trailer en check de film, want dit is echt één van mijn all time favorieten films die ik hier origineel in me DVD kast hebt staan.

Reageer