Rico & Sticks IZM! verschijnt op 21 juli

RDJ134 10 juli 2017 om 14:23 uur

Rico en Sticks aka de fakkeltiers uit Zwolle brengen op 21 juli aanstaande hun nieuwste album na Eigenwereld uit, die alweer 11 jaar oud is en de inspiratie was voor een nerd/geek/popculture website vier jaar later. Ik kan je niet vertellen hoe blij ik met de aankondiging van dit album ben, en als deze uit is ga ik er zeker een recensie over schrijven. Maar goed, hier is het persbericht.


DIT IZM! Op 21 juli verschijnt het langverwachte nieuwe album van Rico & Sticks, het eerste gezamenlijke album sinds Opgezwolle's 'Eigen Wereld' uit 2006. Het album 'IZM' is geheel geproduceerd door Kubus, bestaat uit veertien nieuwe tracks en wordt in het najaar live gespeeld op de Nederlandse podia.
•
Op 21 juli is het eindelijk zover en zijn Rico & Sticks, elf jaar na het laatste gezamenlijke album, weer terug met nieuwe muziek. Vervreemdend, persoonlijk en associatief, funky, introspectief, humoristisch, en kritische hiphop met hier en daar invloeden uit acid, hardcore, reggae, techno en meer. Het lijkt weer helemaal nergens op. DIT IZM!
•
TRACKLIST IZM
01. Sneakers Fris
02. Dit Is Wat Ik Weet
03. IZM & Fakkels
04. Nou En
05. Uggelie ft. Freez
06. Pinguïn
07. Hoort Erbij
08. Je Denkt Te Veel
09. Fokkop
10. IZM
11. We Zijn Hier Niet (Kapuzenpulli remix)
12. Libi Do Basi
13. Wat Nog Meer ft. Freez
14. Kakt In Skit

Reageer