Quake Champions krijgt early acces op 22 augustus

RDJ134 17 augustus 2017 om 18:32 uur

Oude tijden lijken te herleven voor de PC spelers van het eerste uur. Zo konden we met de single en multiplayer van DOOM al genieten van oldskool gameplay en maakt ook Unreal Tournament zijn return. Maar Quake zal ook terug keren in een multiplayer versie online en met E-Sport. Maar op 22 augustus is er een Closed Beta en daar over kan je hier onder meer lezen.


Volgende week dinsdag, op 22 augustus, wordt de Closed Beta fase van id Software's ongelofelijk snelle multiplayer shooter Quake Champions afgesloten. Vanaf dat moment begint de Early Access fase via Steam en de Bethesda.net launcher. Deze nieuwe fase brengt een vloed aan nieuwe content in de vorm van maps, features en een gloednieuwe Champion - de krachtige DOOM Slayer van id Software's hit game DOOM.

Spelers die direct alle content willen hebben op hun weg naar wereldwijde dominantie kunnen het Champions Pack aanschaffen. Dit pakket geeft je direct toegang tot alle huidige, maar ook alle toekomstige Champions en alle andere exclusieve in-game bonussen voor €29,99, 25% korting op de retail prijs van €39,99.

Reageer