Marvel vs. Capcom 3: FTW pre launch event en gameplay footage

RDJ134 11 januari 2011 om 19:27 uur

FutureZone, Briza Mila en Shadaloo hebben in een persbericht laten weten dat op 12 februari in Rotterdam een pre launch event van Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds zal plaats vinden. Hier kan iedereen tussen 12:00 en 18:00 even binnen lopen en kennis met de game maken of mee doen aan een mini tournooi waarbij hele mooie prijzen te winnen zijn. Het mooie is dat je als gamer je eigen Arcade stick mag mee nemen om te spelen. Wij van Eigenwereld gaan zeker even een kijkje nemen, dus wie weet tot daar.





Een vroeg Kerstcadeautje voor de fighting game liefhebbers!! De mensen die de FutureZone Facebook page in de gaten hielden weten het al!! Met trots kunnen we melden dat het Marvel vs Capcom 3 Pre-Launch event in februari plaats zal vinden. Samen met FutureZone, Briza Mila en Shadaloo wordt het event gehouden in Rotterdam.

Datum: Zaterdag 12 februari van 12:00 uur t/m 18:00 uur

Locatie:
FutureZone Rotterdam
Hoogstraat 1025
3011 PM Rotterdam

Console: Playstation 3
Format: Single Elimination (beste uit 3 matches)
Pads & Sticks toegestaan
Turbo's/Macro's niet toegestaan

We zouden de spelers willen vragen zelf Joypads/sticks mee te nemen. Zelf hebben we er wel enkele die gebruikt kunnen worden. Dus dit is niet verplicht, maar wel handig.

Entree is Gratis. Dus neem al je vrienden en vriendinnen mee!!

Prijzen:
1ste: Shadaloo Stick + Marvel vs Capcom 3 + Gratis deelname bij het eerste MvC3 toernooi van DutchNoobZ
2de: Marvel VS Capcom 3 + Gratis toegang bij het eerste MvC3 toernooi van DutchNoobZ
3de: Marvel VS Capcom 3 (pre-order)
Daarnaast zullen er gratis coole marvel/capcom goodies zijn voor alle deelnemers.

Ook is er een aktie aan de gang bij FutureZone. Als je Marvel vs Capcom 3 nu pre-ordered bij hen krijg je een Marvel DvD gratis bij de game.

De 1ste en tweede plek krijgen dus een promo versie van de game voor de Playstation 3 een week voor de officiele release!!! De derde plek krijgt de pre-order voor een console naar keuze, maar moet wel wachten tot de officiele release!!

Reageer