Nieuws: Tom Clancy's Rainbow Six Siege - White Noise : Launch Trailer

Geschreven door RDJ134 op 05 december 2017 om 22:03 uur

Ubisoft heeft het vandaag erg druk gehad met uit het brengen van nieuwe updates en content voor hun games. Want ook Tom Clancy's Rainbow Six Siege (recensie) heeft de GRATIS!! ja GRATIS!! DLC White Noise gekregen en daar in zitten nieuwe karakters en maps. Het hoe en wat kan je lezen in het onderstaande persbericht en bekijken met de bij behorende trailer.


Net na het tweejarig bestaan van Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege is Operation White Noise, onderdeel van Year 2 Season 4, nu beschikbaar (vanaf 18.00 uur) op PlayStation 4, Xbox One en PC.Operation White Noise

Dit nieuwe seizoen bevat de nieuwe Mok Myeok Tower map, een angstaanjagend hoog gebouw in Zuid-Korea. Operation White Noise introduceert ook drie nieuwe operators – Dokkaebi en Vigil van de Zuid-Koreaanse 707th Special Mission Battalion en Zofia van de Poolse GROM – elk met hun eigen, kenmerkende wapens en vaardigheden.

De drie nieuwe Operators zijn nu direct beschikbaar voor spelers met de Year 2 Pass en zijn vanaf 12 december door alle overige spelers vrij te spelen met Renown, de in-game currency in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Spelers kunnen de Year 2 Pass nog tot en met 12 december aanschaffen om zo vroegtijdig en direct toegang te krijgen tot de nieuwe Operators van Operation White Noise en die van eerdere Operations van Year 2.25 miljoen spelers

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege heeft inmiddels ook de iconische mijlpaal van 25 miljoen spelers bereikt. “Investeren in de speler is altijd de kern van succes van deze game geweest en een lange levensduur is daarbij van groot belang voor ons. We blijven deze game steeds verder ontwikkelen met de community in het achterhoofd”, aldus Alexandre Remy, Brand Director van Rainbow Six Siege. “We zijn enorm blij om te zien dat de community onze game heeft omarmd, geïntroduceerd aan vrienden en ons écht heeft doen begrijpen wat mogelijk is met wat wij gemaakt hebben.”


Als teken van toewijding om nieuwe, kwalitatieve content te blijven ontwikkelen voor de altijd groeiende community, is ook Year 3 onlangs aangekondigd. Dat betekent dat spelers van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ook in 2018 blijven genieten van gratis extra content die iedere drie maanden op ze staat te wachten.

Om meer te weten te komen over Operation White Noise, ga naar www.rainbow6.com/whitenoise.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.
Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief