Vanavond op TV / 16 maart

Radical 16 maart 2010 om 17:17 uur

Net als gisteren, zijn er vandaag ook niet veel films, namelijk drie die wat ons betreft de moeite waard zullen zijn om te kijken. Het probleem is alleen wel dat je zult moeten kiezen als je de keuze op dit lijstje baseert en het niet te laat wilt maken, aangezien er twee tegelijk uitgezonden worden.

1: Om 20.30 is er op Veronica een al wat oudere film te zien. In twee en een half uur inclusief reclames doorloop je namelijk U.S. Marshalls (1998) met onder andere de belastingontduiker Wesley Snipes in de hoofdrol door waarin Tommy Lee Jones jacht op hem maakt met alle gevolgen van dien.



2: Tegelijkertijd met U.S. Marshals is op RTL 7 vanaf 20.30 uur de film Bandidas (2006) te zien. In minder dan twee uur inclusief onderbrekingen krijg je de nodige cowboy chicks voor je kiezen. De film is geen hoogstaande productie, maar zal je avond in ieder geval aangenaam maken.



3: Voor de nachtbraker komt onze vrolijke vriend Jackie Chan ook nog even op de buis. Vanaf 23.05 uur start op Veronica de film Who Am I? (1998) met Jackie Chan uiteraard weer als strijdlustige vechter en de nodige stunts. Het kan dan soms over de top zijn, maar dat kan ook de reden zijn waarom je even lekker wilt ontspannen.

Reageer