Nieuws: Trailer van de Netflix Nightflyers

Geschreven door RDJ134 op 15 mei 2018 om 17:10 uur

Netflix is druk als een malle met het brengen van exclusive content naar hun streaming dienst, en daar komt binnenkort Nightflyers bij. Een sciencefiction serie (volgens IMDB) waarbij het eerste contact met aliens centraal staat. Maar daar meer over in de onderstaande trailer en persbericht. Dus ram op play en check it.


Nightflyers is een spannende en meeslepende psychologische thriller die gebaseerd is op het boek van de immens populaire auteur George R.R. Martin. Een uiteenlopende bemanning van wetenschappers en ontdekkingsreizigers gaat met het meest geavanceerde ruimteschip in de geschiedenis op een missie om contact te leggen met buitenaardse wezens die met hun kennis de mensheid zouden kunnen redden van de op handen zijnde ondergang.

Als ze het onbekende verder inreizen, komen zowel de missie als de levens van de bemanningsleden steeds vaker in gevaar door mysterieuze en vernietigende incidenten. Als iedereen probeert om erachter te komen wie of wat hiervoor verantwoordelijk is, heerst op het schip al gauw spanning en wantrouwen. Zouden ze elkaar lang genoeg kunnen vertrouwen om de mensheid te redden?Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Nightflyers Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief