Nieuws: Probeer Tom Clancy’s Rainbow Six Siege van 17 tot en met 20 mei GRATIS!! uit

Geschreven door RDJ134 op 15 mei 2018 om 19:26 uur

Tom Clancy's Rainbow Six Siege (recensie) mag dan alweer drie jaar oud zijn, maar het is nog altijd een onwijs vette game die nog steeds nieuwe content krijgt. Mocht je nog niet bekend zijn met deze titel, dan kan dit weekeind vanaf 17 tot en met 20 mei het spel helemaal gratis en voor niks uit proberen. Maar daar meer over in het onderstaande persbericht en video.


Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is gratis te spelen tijdens het Free Weekend van 17 tot en met 20 mei op PlayStation 4, Xbox One en PC. Nieuwkomers sluiten zich aan bij de Rainbow Six Siege-community, die reeds meer dan 30 miljoen spelers telt. Spelers die de game tijdens het Free Weekend spelen, behouden hun voortgang bij aanschaf van de volledige versie. Bovendien worden er ook kortingen aangeboden tot wel 50% op de Standard, Advanced, Gold en Complete Editions tussen 17 mei en 28 mei*, onder andere in de Ubisoft Store.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege blijft vernieuwen met updates en nieuwe content. Zo worden in de aankomende Operation Para Bellum twee nieuwe Italiaanse Operators, de nieuwe map - The Villa - en de nieuwe Pick & Ban-functie geïntroduceerd.

De volledige onthulling van Operation Para Bellum vindt plaats op 19 en 20 mei tijdens de Pro League Finales in Atlantic City.
Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief