Nieuws: Metro Exodus Spartan Collector's Edition Trailer

Geschreven door RDJ134 op 11 november 2018 om 00:19 uur

Dat ik een zeer grote fan van de Metro franchise ben, kon je lezen in mijn recensie van Metro Redux voor de Xbox One waar je beiden games voor een schappelijk prijsje kon kopen. Nu komt er volgend jaar op 22 februari een nieuw deel met de titel Metro Exodus aan en deze komt naast de standaard versie ook met een Metro Exodus Spartan Collector's Edition. Wat deze inhoud kan je hier onder lezen en zien.


De Spartan Collector's Edition bevat:
Premium kwaliteit Artyom Statue: Deze zeer gedetailleerde, handgeschilderde figurine is gemaakt van resin en is ruim 26 centimeter hoog. De figurine beeldt de iconische scène af uit de aankondigingstrailer van Metro Exodus, waarin Artyom vecht tegen een dodelijke Watchman. Elk beeldje is individueel genummerd.
Authentieke Spartan Order Dog Tag: Een met zorg gemaakte replica van de Spartan Order tag van Artyom.
'Artyom's Memories' Collectible Postcards: Arytoms meest geliefde bezittingen zijn ansichtkaarten van de wereld, voordat deze vernietigd werd door de nucleaire oorlog. Fans van de Metro-serie zullen Artyoms verzameling herkennen, die hij heeft opgebouwd gedurende zijn reis. Elke ansichtkaart draagt een boodschap van zijn belangrijkste vrienden en metgezellen.
Spartan Order Patches: Twee authentieke Spartan Order patches.

De Spartan Collector's Edition heeft een enorme verpakking die gevormd is naar een ton. Dit is gebaseerd op een in-game design.

De Spartan Collector's Edition kan gekocht worden als stand-alone item, of samen met The Aurora Limited Edition. Fans hebben de keuze waar en hoe zij Metro Exodus kopen. (The Aurora Limited Edition bevat een exemplaar van de game in een exclusieve Steelbook®, een prachtig “World of Metro” Art Book en de Metro Exodus Expansion Pass. Deze items zijn verpakt in een op maat gemaakte metalen verpakking, geïnspireerd door The Aurora).

De Spartan Collector's Edition is verkrijgbaar voor €149,99 als stand-alone item en voor €244,99 in combinatie met de Aurora Limited Edition. Hij is verkrijgbaar in een selectie landen, en er kunnen extra verzendkosten worden gerekend.

Fans moeten bovendien weten dat de Spartan Collector's Edition een zeer beperkte oplage heeft!

Metro Exodus is vanaf 22 februari 2019 beschikbaar op Xbox One, PlayStation 4 en pc - pre-order nu via www.metrothegame.com/preorder.Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Metro Exodus Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief