Nieuws: Schindler's List dit jaar twee keer in de bioscopen te zien

Geschreven door RDJ134 op 11 januari 2019 om 19:40 uur

Er zijn een aantal films die je minimaal één keer in je leven gezien moet hebben en daar valt ook Schindler's List onder. Een indrukwekkende film die de Holocaust en de oorlogsmisdaden van de Duitsers laat zien en hoe één man zijn leven van hem en zijn familie op het spel zette om vele joden te redden. Omdat dit nooit vergeten mag worden is deze op 27 januari opnieuw in de Nederlandse bioscopen te zien en zal deze tijdens de nationale Herdenking van 4 en 5 mei nogmaals op het witte doek schitteren waar deze film het beste tot zijn recht komt.


Op zondag 27 januari a.s. (de Internationale Herdenkingsdag voor de Holocaust) keert SCHINDLER'S LIST, het meesterwerk van regisseur Steven Spielberg, terug in de Nederlandse bioscopen. Het is dit jaar 25 jaar geleden dat het veelgeprezen oorlogsdrama voor het eerst te zien was in Nederland. Deze 25th Anniversary-versie van de film wordt voorafgegaan door een introductie van Steven Spielberg.

SCHINDLER'S LIST zal te zien zijn in meer dan 70 bioscopen. In het Nationale Herdenkingsweekend van 4 en 5 mei a.s. zal de film eveneens geprolongeerd worden in verscheidene bioscopen.Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Films algemeen Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief