Vanavond op TV / 27 maart

RDJ134 27 maart 2010 om 18:10 uur

Terwijl er gisteren geen reet te zien was op één film na, is het vanavond een totale gekkenhuis. Want er zijn maar liefst vier films het waard om te kijken, waar van Training Day ver uit onze favoriet is.

1: Behind Emeny Lines (2001) kickt de avond af om 20:00 op RTL 5, daarin zien we de mislukte poging van Ownen Wilson om actie held te worden. De film zelf is niet super maar zeker niet slecht gezien de grimmige manier waar op de oorlog in Bosnie in beeld word gebracht. Vooral de scenes met de Sniper Sasha doen je gelijk aan Call of Duty: Modern Warfare denken.



2: Mocht je geen zin in modern oorlog geweld hebben, dan kan je om 20:00 afstemmen op Veronica voor het semi homo erotische Troy (2004). Hier in steelt (zoals gewoonlijk) Brat Pitt de hoofdrol als Achilles in een leren rok.



3: 23:10 is de tijd om Veronica aan te zetten voor de Amerikaanse film Training Day uit 2001, deze film laat ons zien hoe de straat wijze agent Denzel Washington de nieuweling Ethan Hawke inwerkt op de straten van Los Angeles. Naast deze twee sterren zien we ook Snoop Dogg en Dr Dre in kleine rolletjes voorbij komen, de film word prachtig in beeld gebracht en de dialogen zijn gewoon weg geniaal. Do you ever got your shit pushed in homie?



4: Tot slot een klassieker met de titel Casino Royale uit 1967, dit is een niet officiële James Bond film (waaronder o.a. ook Never Say Never Again behoord) waarin we Peter Sellers als 007 kunnen zien.

Reageer