Sucker Punch vanaf 17 augustus in de winkels

RDJ134 20 juni 2011 om 22:52 uur

Sinds enkele dagen is Sucker Punch al te downloaden vanaf de bekende plekken, maar vanaf 17 augustus kan je dit meester werk van Zack Snyder(Dawn of the Dead, Watchmen) in huis halen op DVD en Blu-Ray disc. Deze film heeft een vibe die een een mix is van Comics, Anime, Videogames en lekkere chicks die er cos play achtig bij lopen. Anyway, hier is het pers bericht dat ons vandaag bereikte.

Sucker Punch is de nieuwste actie/fantasy productie van Zack Snyder (regisseur van o.a. 300 en Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole). De film typeert zich door de herkenbare "Snyder stijl" met prachtige slowmotion shots, keiharde actie en schitterende special effects. Het grootste deel van de film speelt zich af in de droomwereld van hoofdrolspeelster Baby Doll (Emily Browning). In haar dromen maakt ze ongelooflijke avonturen mee, die de grens tussen werkelijkheid en fantasie vervagen. Samen met vier andere meiden gaat ze de strijd aan, met als doel te ontsnappen aan hun verschrikkelijke lot. De Blu-ray zal een 'ongecensureerde' extended versie van de film bevatten met nog meer geweldige actiescénes. De minimum leeftijd voor de 2-disc Blu-ray zal worden verhoogd naar 16 jaar en ouder. Sucker Punch is vanaf 17 augustus verkrijgbaar op 2-disc Blu-ray, DVD en via Video on Demand.

Tijdens haar dromen probeert Baby Doll te ontsnappen aan de verschrikkelijke realiteit van haar leven. Ze wordt tegen haar wil vastgehouden en als oud vuil behandeld. Samen met haar vier prachtige vriendinnen: de uitgesproken Rocket (Jena Malone), de geslepen Blondie (Vanessa Hudgens), de extreem loyale Amber (Jamie Chung) en de terughoudende Sweet Pea (Abbie Cornish) besluit ze te gaan vechten voor hun vrijheid en te ontsnappen aan hun verschrikkelijke lot dat in handen ligt van Blue (Oscar Isaac), Madam Gorski (Carla Gugino) en High Roller (Jon Hamm).

Met een indrukwekkend wapenarsenaal en de hulp van een wijze man (Scott Glenn) beginnen de meiden aan hun gevaarlijke reis. In deze visueel ijzersterkte actie/fantasy knaller wordt de strijd aangegaan met o.a. draken en samoerais. Wat volgt is een fantastische oorlog vol intense actie, waarin alles wat hun pad kruist moet worden verslagen om zichzelf te kunnen bevrijden.

Op de Blu-ray staat een aantal extra's zoals: Een ongecensureerde extended versie van de film met nieuw materiaal. Dit betekent nog meer spetterende actiescènes. De kijkwijzer voor de Blu-ray gaat hierdoor naar 16 jaar en ouder.

Productinformatie:

Release: 3 augustus 2011
Consumentenadviesprijs Blu-ray: € 19,99
Consumentenadviesprijs DVD: € 17,99
Genre: Epische actie/fantasy
Speelduur: 110 min. (Blu-ray extended versie 127 min.)
Regisseur: Zack Snyder
(300, Legend of the Guardians)
Cast: Emily Browning (The Uninvited)
Abbie Cornish (Bright Star, Stop-Loss)
Jena Malone (Into the Wild, The Ruins,
The Messenger)
Oscar Isaac (Robin Hood)

Blu-ray extra's:

Digital copy
Maximum Movie Mode - Exploring the Fantasy World.
Zack Snyder hosts this section that escapes reality and
explores the fantasy worlds of Sucker Punch.
12 Walk-ons with Zack
Picture In Picture
Storyboards
Galleries

DVD extra's:

Motion Comics
Feudal Warriors
4 Sucker Punch Animated Shorts:
The Trenches, Dragon, Distant Planet,
Behind the Soundtrack

Reageer