Vanavond op TV / 31 maart

Radical 31 maart 2010 om 19:21 uur

De laatste dag van maart moet natuurlijk wel goed afgesloten worden en als je dat van plan was te gaan doen met chips en een natje op de bank, dan kan dat uiteraard. Van de vijf films verspreid over de zenders hebben we twee interessante films uitkozen.

1: Om 20.30 uur begint er op RTL7 het zeer goede Apocalypse Now (1979) met onder andere de op sterven liggende acteur Dennis Hopper met een bescheiden rolletje als fotojournalist. Actie is er in deze toch wel oude klassieker genoeg, want het speelt zich in de Vietnam Oorlog af.



2: De tweede film is van een heel ander kaliber en begint eveneens om 20.30 uur, maar dan op RTL5. De film The Girl Next Door (2004) zal voor de liefhebbers van de tv-serie 24 een bekend gezicht bevatten, namelijk de dochter van Jack Bauer in 24, namelijk Elisha Cuthbert. In deze film speelt ze echter als pornoster, maar draait het misschien wel meer om Mathew die verliefd op haar als buurmeisje wordt en pas later te horen krijg van Eli wie ze werkelijk is. Maar dat is iets dat wij minder interessant vinden dan het gegeven dat Elisha in de film als Danielle speelt.

Reageer